{ "@context": "https://schema.org", "@type": "FAQPage", "mainEntity": [{ "@type": "Question", "name": "Mihin saumattomia teräsputkia käytetään?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Saumattomat teräsputket soveltuvat monelle eri alalle, sillä niiden saumattomuus tekee niistä erittäin kestäviä ja luotettavia. Saumattomat teräsputket kestävät myös hyvin korkeita lämpötiloja ja painetta, jonka vuoksi niitä voidaan käyttää mm. lämmitysjärjestelmien putkien valmistukseen." } },{ "@type": "Question", "name": "Miksi ostaa Orelta saumattomat teräsputket?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Ostamalla saumattomat teräsputket Orelta voit varmistaa laadukkaat ja kestävät putkiratkaisut. Ore on jo pitkään ollut merkittävä saumattomien teräsputkien toimittaja markkinoilla, ja laadukkaat putkemme ovat saaneet positiivista palautetta asiakkailta ympäri Suomen." } }] }

Saumattomat teräsputket

Kattavasta putkivalikoimastamme löytyy rakenneteräsputket laadussa S355J2H, ainesputket laaduissa E355, 20MnV6/E470 ja 42CrMo4, painelaiteputket laadussa P235GH, sylinteriputket laaduissa E355+SR ja Ore Arctic sekä kylmävedetyt putket laaduissa E235+C ja E235+N.

Myös määrämittoihin sahattuna.

Rakenne­teräs­putket

Teräsrakenteisiin soveltuva kuumamuokattu teräsputki. Toimitamme saumatonta putkea valssattuna tai normalisoituna. Normalisoinnissa tapahtuva raekoon pieneneminen vaikuttaa edullisesti mekaanisiin ominaisuuksiin, sekä lujuus että sitkeys kasvavat.  Putki soveltuu konepaja- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin.

Teräslaatu:S355J2HEN 10210-1
Materiaali­todistus3.1.EN 10204
Tehdaspituudet:4-12mm
Suoruus:2mm/1000 mm
ToimitustilaValssattuna tai
normalisoituna

Ulkohalkaisijan ja seinämäpaksuuden toleranssit

Toleranssi DToleranssi T
+/- 1 %
min. +/- 0,5mm
max. +/- 10mm
– 12,5 % / + 8 %

Ainesputket

Toimitamme korkealaatuisia ainesputkia konepajateollisuuden käyttöön.  Ainesputkia saatavana myös määrämittoihin sahattuna.

Teräslaatu:E470EN 10294-1
Materiaali­todistus3.1.EN 10204
Tehdaspituudet:4-12 m

Sylinteriputket

Toimitamme standardisylinteriputkien lisäksi Ore Arctic sylinteriputkia, missä mekaaniset ominaisuudet on suunniteltu kylmiin olosuhteisiin.

Teräslaatu:E355+SREN 10305-1
Materiaali­todistus3.1.EN 10204
SisähalkaisijaISO h8 – EN ISO 286-2
Suoruus:1mm/1000 mm L=<6000 mm,
pidemmät 0,5 mm/lisämetri
Toimitustila:Jännityksen­poisto­hehkutettu (SR)

Ore Arctic – Mekaaniset ominaisuudet

Sisäpinnan karheus:Ra = < 0,3 µ
Myötölujuus:Min. 535 mpa
Murtolujuus:Min. 650 mpa
Venymä:A = min. 15%
Iskusitkeys:-45 °C Min. 40J

Painelaite­putket

Painelaiteputket täyttävät painelaitedirektiivin PED 97/23/EY mukaiset materiaalivaatimukset.

Teräslaatu:P235GH TC1EN 10216-2
Materiaali­todistus3.1.EN 10204
Tehdaspituudet:5-12 m
Toimitustila:Normalisoitu

Kylmävedetyt teräsputket

Kylmävedetyssä saumattomassa teräsputkessa on tiukat mittatoleranssit ja hieno pinta. Tuotetta on saatavilla normalisoituna sekä kylmävedettynä. Kylmävedettynä teräksen lujuus on suurempi.  Mittataulukossa merkintä +C tarkoittaa kylmävetoa ja +N normalisoitua.

Teräslaatu:E235EN 10305-1
Materiaali­todistus3.1.EN 10204
Tehdaspituudet:3-8 m
Toimitustila:Kylmävedettynä tai normalisoituna
Mihin saumattomia teräsputkia käytetään?

Saumattomat teräsputket soveltuvat monelle eri alalle, sillä niiden saumattomuus tekee niistä erittäin kestäviä ja luotettavia. Saumattomat teräsputket kestävät myös hyvin korkeita lämpötiloja ja painetta, jonka vuoksi niitä voidaan käyttää mm. lämmitysjärjestelmien putkien valmistukseen. Niillä on myös erinomainen vetolujuus, joka tekee niistä hyviä rakennusmateriaaleja. 

Saumattoman teräsputken hinta?

Saumattoman teräsputken hintaan vaikuttaa monta eri tekijää: 

Teräksen raaka-aineen hinta: Teräksen raaka-aineen hinta on yksi merkittävimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat saumattoman teräsputken hintaan. Teräksen hinta määräytyy maailmanmarkkinoiden mukaan, ja se voi vaihdella merkittävästi vuosittain. 

Putken halkaisija ja seinämän paksuus: Saumattomien teräsputkien halkaisija ja seinämän paksuus vaikuttavat suoraan putken tuotantokustannuksiin. Mitä suurempi putken halkaisija ja seinämän paksuus, sitä kalliimpi sen tuotanto on. 

Tuotannon volyymi: Tuotannon volyymi vaikuttaa suoraan saumattoman teräsputken hintaan. Mitä suurempi volyymi, sitä edullisempi hinta. 

Valmistusmenetelmä: Saumattomia teräsputkia voidaan valmistaa eri menetelmillä, kuten kuumavalssaamalla tai kylmävalssaamalla. Valmistusmenetelmä vaikuttaa suoraan putken hintaan. 

Kuljetuskustannukset: Saumattomien teräsputkien kuljetuskustannukset voivat olla merkittäviä, ja ne voivat vaihdella sen mukaan, kuinka kauas putket on kuljetettava. 

Markkinatilanne: Saumattoman teräsputken hinta voi vaihdella markkinatilanteen mukaan, kuten kysynnän ja tarjonnan mukaan. 

Näiden tekijöiden lisäksi hintaan voi vaikuttaa myös esimerkiksi putken käyttötarkoitus ja asiakkaan tilausmäärä. 

Miksi ostaa Orelta saumattomat teräsputket?

Ostamalla saumattomat teräsputket Orelta voit varmistaa laadukkaat ja kestävät putkiratkaisut. Ore on jo pitkään ollut merkittävä saumattomien teräsputkien toimittaja markkinoilla, ja laadukkaat putkemme ovat saaneet positiivista palautetta asiakkailta ympäri Suomen. 

Saumattomat teräsputkemme ovat valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, mikä takaa niiden erinomaisen kestävyyden ja lujuuden. Tämä tekee niistä erinomaisen valinnan kaikille yrityksille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja pitkäikäistä putkiratkaisua. 

Ore on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen korkealaatuisia tuotteita ja erinomaista asiakaspalvelua. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään sinua löytämään sopivan ratkaisun tarpeisiisi. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja ja nopeita toimituksia, jotta putket ovat käytössä mahdollisimman nopeasti. 

Ostaessasi saumattomat teräsputket Orelta voit olla varma, että saat korkealaatuisia tuotteita, ammattitaitoista asiakaspalvelua ja kilpailukykyisen hinnan. Olemme luotettava ja arvostettu toimija alalla, joten voit olla varma, että maksat vain siitä, mitä oikeasti tarvitset. 

Saatat olla myös kiinnostunut: Pyöröteräkset, Ainesputket sekä Nuorrutusteräkset